На вітрыне побач выклалі каўбасы “Крамлёўскую”, “Маскоўскую” і сервілат “Кіеўскі”
Падборка прадуктаў насамрэч выйшла выпадкова, патлумачыла прадавачка.
Цікава, што ўсе мясныя вырабы мясцовай вытворчасці. Каўбасы з Бабруйскага мясакамбіната, сервілат выраблены на брэсцкім рэзідэнце Свабоднай эканамічнай зоны “Інкафуд”.
Дарэчы, да назоваў. На сведчанне адміністрацыі крамы, Брэсцкі мясакамбінат толькі нядаўна перапыніў пастаўку ў гэтую краму сасісак “Астанкінскія” (“Останкинские”). Нягледзячы на тое, што сасіскі былі ў натуральнай абалонцы, яны не карысталіся попытам і ўцэньваліся.
У аддзеле маркетынгу палічылі, што вінаватым у гэтым можа быць няўдалы назоў, які выклікае непрыемныя асацыяцыі. Гэтую версію агучылі дырэктару мясакамбіната. У выніку сасіскі перасталі прапаноўваць. Верагодна, іх папросту перайменавалі, лічаць гандляры.
Усю праўду сказалі на Брэсцкім мясакамбінаце, у аддзеле маркетынгу. Сасіскі “Останкинские”, сапраўды, больш не выпускаюць. Але захавалася ў асартыменце аднайменная каўбаса. Пацвердзім пачутае фатаграфіяй з фірменнай крамы пры мясакамбінаце.